Ruskeakastike tattarijauhoilla

Myllyn Paras
4:lle
30gvoita tai margariinia (2-3 rkl)
1sipuli
3rklMyllyn Paras Tattarijauhoja
1lihaliemikuutio
5dlvettä
1tlsoijaa
pippurirouhetta
(1dlkermaa)

Valmistusohje

Sulata rasva paistinpannulla ja ruskista sipuli ja jauhot
siinä kevyesti, lisää lihaliemikuutio. Kaada vesi sekaan samalla koko ajan
sekoittaen kastiketta.

Mausta mieleiseksi, esim. soijalla ja pippurilla. Anna
kiehua hiljalleen viitisen minuuttia. Mikäli haluat kastikkeelle pehmeämmän
maun, lisää lopuksi kermaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)