Ruskeakastike tattarijauhoilla

Myllyn Paras

Tämä oiva peruskastike on helppo valmistaa ja se sopii mainiosti vaikkapa lihapullien kanssa tarjottavaksi!

4:lle
30gvoita tai margariinia (2-3 rkl)
1sipuli
3rklMyllyn Paras Tattarijauhoja
1lihaliemikuutio
5dlvettä
1tlsoijaa
pippurirouhetta
(1dlkermaa)

Valmistusohje

Sulata rasva paistinpannulla ja ruskista sipuli ja jauhot siinä kevyesti, lisää lihaliemikuutio. Kaada vesi sekaan samalla koko ajan sekoittaen kastiketta.

Mausta mieleiseksi, esim. soijalla ja pippurilla. Anna kiehua hiljalleen viitisen minuuttia. Mikäli haluat kastikkeelle pehmeämmän maun, lisää lopuksi kermaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)