Ruokaisa Salaatti Pippuripastasta

Ruokaisa Salaatti Pippuripastasta
4:lle pääruoaksi
4dlMyllyn Paras Pippuripastaa
1rkurapeaa keräsalaattia, romaine-salaattia tms.
150gvarsiselleriä
150gparmankinkkua, prosciuttoa tmv.
10cmpurjosipulia
1punainen suippopaprika
1rkutuoretta timjamia
Kastike:
½dlsitruunamehua
1dloliiviöljyä
1rklmango chutneytä

Valmistusohje

Keitä pasta kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa (7 min) kuin pakkauksen keitto-ohjeessa lukee, jotta pasta jää al dente. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Leikkaa ainekset suikaleiksi ja sekoita ne keskenään. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset hyvin keskenään ja sekoita kastike salaatin joukkoon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)