Ainekset 4:lle pääruoaksi annosta

1
rku
romaine-salaattia
150
g
parmankinkkua, prosciuttoa tmv.
10
cm
purjosipulia
1
punainen suippopaprika
1
rku
basilikaa
1
prk
kirsikkatomaatteja
parmesanlastuja
Salaatinkastike:
1-2
sitruunan puristettu mehu
dl
oliiviöljyä
2
rkl
juoksevaa hunajaa
2-3
rkl
pestokastiketta

Ohje

  1. Keitä pasta kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa (7 min) kuin pakkauksen keitto-ohjeessa lukee, jotta pasta jää al dente. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.

  2. Leikkaa ainekset suikaleiksi ja sekoita ne keskenään.

  3. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset hyvin keskenään. Tarkista maku.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.