Salaattikin voi olla ruokaisa, kun lisäät siihen esim. keitettyä riisiä tai pastaa.

Jos käytät salaattiin säilykehedelmiä, käytä tölkin lientä kastikkeeseen.

Kuvassa olevien täytettyjen paprikoiden resepti löytyy tästä linkistä.

 

Ainekset 4-6 annosta

6
dl
vettä
1
tl
suolaa
100
g
lehtiselleriä tai purjosipulia renkaina tai suikaleina
1
rapea tammenlehti- tai keräsalaattikerä suikaleina
½
kurkku kuutioina (n. 150 g)
100-200
g
feta- tai vuohenjuustoa
1
tlk
mangoa kuutioina (n. 300 g)
Kastike:
½
dl
mangotölkin lientä
1
rkl
sitruunamehua
1
rkl
öljyä
1
tl
suolaa
1-2
rkl
mangosalsakastiketta (tms. texmex-kastiketta)

Ohje

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, kaada lävikköön, huuhdo vedellä ja valuta.

  2. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään.

  3. Valmista kastike sekoittamalla, maista sopiva maku. Tarjoile alkusalaattina tai pääruoan lisäkkeenä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.