Täytetyt paprikat / kesäkurpitsat

Täytetyt paprikat / kesäkurpitsat
10-12 kpl
5-6paprikaa tai kesäkurpitsaa
Täyte:
4dlvettä
1kasvisliemikuutio
1dlMyllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
TAI 1½ dl Villiriisiseosta
TAI 1½ dl Irtonainen Kaura+Riisiä
TAI 1½ dl Irtonainen Riisi+Ohraa
1hienonnettu sipuli tai 100 g pakastesipulia
200gryöpättyjä tai säilykesieniä viipaleina
1pspakasteherneitä (200 g)
1dlkermaviiliä
2tlpersiljaa ja/tai basilikaa
valkopippuria
Pinnalle:
juustoraastetta
Koristeeksi:
tuoreita kirvelin tai basilikan lehtiä

Valmistusohje

Kiehauta vesi kattilassa, lisää kasvisliemikuutio ja suurimot. Anna kypsyä 15-20 min, lisää muut aineet. Anna seoksen kiehahtaa uudelleen ja kypsyä 5 minuuttia.  Käytä täytteen kuorina paprikoita tai kesäkurpitsoja. Täytteen annoksesta riittää noin 5-6 (koosta riippuen) paprikaan/kesäkurpitsaan. Leikkaa ne pitkittäin halki, poista paprikasta tehtäessä siemenet tai koverra kesäkurpitsa. Täytä 10-12 puolikasta, ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225-asteisen uunin keski- tai ylätasolla 15-20 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

tulipas herkullisia! nam! vaikka vähän muuntelinkin ohjettanne. laitoin jauhelihaa, enkä sieniä lainkaan, sillä en pidä niistä! =)
hyvää oli