Tiesitkö, että Keltainen Kukka Makaroni ja Keltainen Sydän Makaroni ovat runsaskuituista tummaa pastaa, joka on kurkumalla värjätty kauniin keltaiseksi?

Näin saat terveelliseen arkiruokailuun helppoa ja nopeaa lohipastaa. 

Lopuksi pastaan lisätään kurpitsan siemeniä ja tuoretta rosmariinia (tai rakuunaa), mikä kruunaa ruoan. 

Syö pasta heti, kun se on valmista.

Ainekset 3:lle annosta

n.300
g
lohi- tai kirjolohisuikaleita
10
cm
purjosipulia viipaleina
3
dl
vettä
1
dl
Cocos & Lime tms. kevyt ruokakermaa
200
g
porkkana-herne-papu-maissi -sekoitusta tms. vihanneksia
1
tl
sitruunapippuria
½-1
dl
kurpitsansiemeniä
tuoretta rosmariinia (tai rakuunaa)

Ohje

  1. Halkaise ja huuhdo purjo. Kuumenna kasarissa lohisuikaleet ja viipaloitu purjo. Lisää vesi ja kerma ja anna kiehahtaa, lisää makaronit ja anna kypsyä pari minuuttia. Lisää pakastevihannekset ja jatka kypsennystä 5 minuuttia.

  2. Mausta sitruunapippurilla ja tarvittaessa suolalla (riippuen oliko kalassa ja sitruunapippurissa suolaa) sekä tuoreella rosmariinilla. Ripottele lopuksi pinnalle kurpitsansiemeniä tms.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

6 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.