Runsaskuituinen lohipasta

Runsaskuituinen lohipasta

Tiesitkö, että Keltainen Kukka Makaroni ja Keltainen Sydän Makaroni ovat runsaskuituista tummaa pastaa, joka on kurkumalla värjätty kauniin keltaiseksi? Näin saat terveelliseen arkiruokailuun helppoa ja nopeaa lohipastaa.  Lopuksi pastaan lisätään kurpitsan siemeniä ja tuoretta rosmariinia (tai rakuunaa), mikä kruunaa ruoan.  Syö pasta heti, kun se on valmista.

3:lle
n.300glohi- tai kirjolohisuikaleita
10cmpurjosipulia viipaleina
3dlvettä
1dlCocos & Lime tms. kevyt ruokakermaa
4dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
tai Keltainen Sydän Makaronia
200gporkkana-herne-papu-maissi -sekoitusta tms. vihanneksia
1tlsitruunapippuria
½-1dlkurpitsansiemeniä
tuoretta rosmariinia (tai rakuunaa)

Valmistusohje

Halkaise ja huuhdo purjo. Kuumenna kasarissa lohisuikaleet ja viipaloitu purjo. Lisää vesi ja kerma ja anna kiehahtaa, lisää makaronit ja anna kypsyä pari minuuttia. Lisää pakastevihannekset ja jatka kypsennystä 5 minuuttia. Mausta sitruunapippurilla ja tarvittaessa suolalla (riippuen oliko kalassa ja sitruunapippurissa suolaa) sekä tuoreella rosmariinilla. Ripottele lopuksi pinnalle kurpitsansiemeniä tms.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Miten onnistuu tavallisilla vehnäjauhoilla hiivaleipäjauhoilla (Myllyn Paras ostettu Suomesta), ilman korppujauhoja? Täällä maassa, kun ei ole ruiskorppujauhoja ja muutenkin kukaan ei oikein välitä korppujauhon mausta + ei sovi diabeetikolle.
Korppujauhot tuovat leivonnaiseen siihen tyypillistä rakennetta. Korppujauhojen sijasta voi käyttää esim. keksinmurujakin. Terveisin, Kuluttajaneuvonta