Rukiiset puolukka-taatelirieskaset

Rukiiset puolukka-taatelirieskaset
noin 15 kpl
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
200gpehmeitä taateleita
1dlpakastepuolukoita

Valmistusohje

Sulata taikina. Hienonna taatelit ja sekoita taatelirouhe sekä puolukat varovasti ruistaikinaan. Leivo taikinasta paksu tanko ja jaa se 16 osaan. Leivo palasista käsin pallukoita ja painele ne mataliksi rieskasiksi leivinpaperin päälle pellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. Rieskaset maistuvat sellaisinaan tai voin/juuston kanssa.

VINKKI: Kokeile taatelin ja puolukoiden tilalle kuivattuja marjoja tai hienonnettuja, kuivattuja hedelmiä, esim. mangoa ja ananasta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)