Rukiiset puolukka-taatelirieskaset

Rukiiset puolukka-taatelirieskaset
35 min, josta valmisteluaika 20 min
noin 15 kpl
1annos itse tehtyä ruistaikinaa
200gpehmeitä taateleita
1dlpakastepuolukoita

Valmistusohje

Tee annos ruistaikinaa ohjeen mukaan (ohje löytyy tästä linkistä). Hienonna taatelit ja sekoita taatelirouhe sekä puolukat varovasti ruistaikinaan. Leivo taikinasta paksu tanko ja jaa se 16 osaan.

Leivo palasista käsin pallukoita ja painele ne mataliksi rieskasiksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. Rieskaset maistuvat sellaisinaan tai voin/juuston kanssa.

VINKKI: Kokeile taatelin ja puolukoiden tilalle kuivattuja marjoja tai hienonnettuja, kuivattuja hedelmiä, esim. mangoa ja ananasta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)