Leivo nopeasti tuoreita leipäsiä. Tämä resepti on tehty valmiilla porkkanasoseella, mutta voit toki tehdä soseen itse tai ostaa pakasteena. Porkkanasoseen koostumus vaikuttaa hiutaleiden määrään, mitä löysempi sose, sitä enemmän hiutaleita tarvitaan.

Ainekset 10-15 annosta

500
g
porkkanasosetta
½
dl
appelsiinituoremehua
1
rkl
hunajaa
1
tl
suolaa
1
muna
1
rkl
fenkolia tai kuminaa

Ohje

  1. Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja nosta taikinasta 12 nokaretta uunipellille voidellulle leivinpaperille.
  2. Taputtele nokareet mataliksi lusikalla. Paista 250-asteisen uunin keski- tai toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. 
  3. Tarjoile appelsiinimarmeladin ja/tai juuston kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.