Porkkana-kauraleipä

Porkkana-kauraleipä
1 iso reikäleipä
3dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
4dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
1 ½tlsuolaa
½palaahiivaa (25 g)
2 ½dlvettä
½dlöljyä
3dlporkkanaraastetta

Valmistusohje

Mittaa jauhot, suola ja murennettu hiiva kulhoon. Lisää öljy ja kädenlämpöinen vesi ja alusta taikina. Lisää porkkanaraaste alustuksen loppuvaiheessa taikinaan. Peitä ja kohota kaksinkertaiseksi.

Taputtele kohonneesta taikinasta litteä pyöreä leipä leivinpaperoidulle pellille, peitä ja kohota. Paina leivän keskelle reikä ja leikkaa viillot leivän pintaan sektoreittain.

Paista uunissa 200 asteessa 20–25 minuuttia.

Tarjoa lämpimänä.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)