Rukiiset Ahvenfileet

Myllyn Paras
  • Rukiiset ahvenfileet on nopea valmistaa.
  • Ahvenfileiden lisäkkeeksi sopivat perunat ja salaatti.
  • Ahvenen fileointi: suoli poikki peräpäästä ja sisälmykset pois, irrota selkäruodosta sivufileet, poista fileistä kylkiruodot ja nahka. Fileoinnin jälkeen leivitä fileet ruiskorppujauhoissa, jotta saat rukiista  makua kalafileisiin.
  • Paista kalafileet voissa tai voi-kasviöljyseoksessa.
4 annosta
600gahvenfileitä
1dlMyllyn Paras Ruiskorppujauhoja
1tlsuolaa

Valmistusohje

Perkaa ahvenet. Sekoita korppujauhot ja suola lautasella. Kääntele kalat korppujauhoseoksessa ja paista pannulla rasvassa 2-3 minuuttia molemmilta puolilta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)