Rukiiset Ahvenfileet

Myllyn Paras

Rukiiset ahvenfileet on nopea valmistaa. Ahvenfileiden lisäkkeeksi sopivat perunat ja salaatti.

Ahvenen fileointi: suoli poikki peräpäästä ja sisälmykset pois, irrota
selkäruodosta sivufileet, poista fileistä kylkiruodot ja nahka.

Fileoinnin jälkeen leivitä fileet ruiskorppujauhoissa, jotta saat rukiista  makua kalafileisiin.

Paista kalafileet voissa tai voi-kasviöljyseoksessa.

4 annosta
600gahvenfileitä
1dlMyllyn Paras Ruiskorppujauhoja
1tlsuolaa

Valmistusohje

Perkaa ahvenet. Sekoita korppujauhot ja suola lautasella. Kääntele kalat
korppujauhoseoksessa ja paista pannulla rasvassa 2-3 minuuttia molemmilta
puolilta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)