Ruiskorppujauhoilla valmistat helposti herkullisen muruseoksen marja- ja hedelmäpaistoksille.

Ainekset uunivuoallinen, n. 6-8:lle annosta

Pohjalle:
7-8
dl
hapokkaita marjoja, herukoita tai puolukoita
dl
vadelma- tai mustikkahilloa
Päälle:
dl
sokeria
1
tl
kardemummaa
1
tl
vaniljasokeria
75
g
kookosöljyä (tai voita)
Lisäksi:
vaniljakastiketta tai -jäätelöä

Ohje

  1. Levitä voideltuun uunivuokaan marjat ja hillo. Sekoita ne keskenään.

  2. Sekoita korppujauhot, sokeri ja mausteet keskenään. Sulata kookosöljy (tai voi) ja sekoita se kuiviin aineisiin. Levitä seos marjojen sekaan. Tasoita lusikalla paistoksen pinta.

  3. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 35–45 minuuttia, kunnes paistos on kullanruskeaa. Tarjoa vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.