Rukiinen marjacrumble

Rukiinen marjacrumble
  • Ruiskorppujauhoilla valmistat helposti herkullisen muruseoksen marja- ja hedelmäpaistoksille.
Pohjalle:
7-8dlhapokkaita marjoja, herukoita tai puolukoita
dlvadelma- tai mustikkahilloa
Päälle:
3dlMyllyn Paras Ruiskorppujauhoja
dlsokeria
1tlkardemummaa
1tlvaniljasokeria
75gvoita tai kookosöljyä
Lisäksi:
vaniljakastiketta tai -jäätelöä

Valmistusohje

Levitä voideltuun uunivuokaan marjat ja hillo. Sekoita ne keskenään.

Sekoita korppujauhot, sokeri ja mausteet keskenään. Sulata voi tai kookosöljy ja sekoita se kuiviin aineisiin. Levitä seos marjojen sekaan. Tasoita lusikalla paistoksen pinta.

Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 35–45 minuuttia, kunnes paistos on kullanruskeaa. Tarjoa vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)