Rukiinen Kääretorttu

Katso suosituin kääretorttureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita herkullisia kääretorttuja.

Myllyn Paras
30 min, josta valmisteluaika 20 min
noin 15 viipaletta
4munaa
1dlsokeria
dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
1tlleivinjauhetta
Täyte:
1tlkrahkaa
2dlsokeroitua puolukkasurvosta
1tlvaniljasokeria

Valmistusohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä ruisjauhot ja leivinjauhe ja sekoita ne muna-sokerivaahtoon. Kaada leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista 225 -asteisessa uunissa 8-10 minuuttia.

  2. Kumoa kypsänä puhtaalle voipaperille, jolle on ripoteltu sokeria. Poista pellillä ollut leivinpaperi taikinalevystä.

  3. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä seos jäähtyneelle tortulle. Kääri rullaksi. Anna mehustua viileässä ennen tarjoilua.

Resepti:
Sari Rinta-Kurikka, Teuva, Kotikokki-kilpailu / Leivonnaisreseptit

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)