Rukiinen Kääretorttu

Myllyn Paras
noin 15 viipaletta
4munaa
1dlsokeria
dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
1tlleivinjauhetta
Täyte:
1tlkrahkaa
2dlsokeroitua puolukkasurvosta
1tlvaniljasokeria

Valmistusohje

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä ruisjauhot ja leivinjauhe ja sekoita ne
muna-sokerivaahtoon. Kaada leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista
225 -asteisessa uunissa 8-10 minuuttia. Kumoa kypsänä puhtaalle voipaperille,
jolle on ripoteltu sokeria. Poista pellillä ollut leivinpaperi
taikinalevystä.

Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä seos
jäähtyneelle tortulle. Kääri rullaksi. Anna mehustua viileässä ennen
tarjoilua.

Resepti:
Sari Rinta-Kurikka, Teuva, Kotikokki-kilpailu / Leivonnaisreseptit

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)