Ruispuolukkavaahto

Ruispuolukkavaahto

Ruiskorppujauhoja voi käyttää muutenkin kuin vuokien leivitykseen tai panerointiin. Ruiskorppujauho tehdään ruisleivästä ja se on laktoositonta. Ruiskorppujauho tuo kivan rukiisen maun, joka sopii puolukan kanssa yhteen oikein ihanasti. Kokeile myös mustikoilla. Irma Tapio ja Christina Aaltio valmistivat ihanaa ruispuolukkavaahtoa I love me -messuilla lokakuussa 2013, katso video alta.

2:lle
100gpehmeää maitorahkaa
1-2rklsokeria
2dlpuolukoita
2-3rklMyllyn Paras Ruiskorppujauhoja
1dlvaahtoutuvaa kermaa

Valmistusohje

Survo hieman marjoja. Sekoita rahka, sokeri, marjat ja ruiskorppujauhot. Vaahdota kerma ja lisää se joukkoon lopuksi kevyesti nostellen. Koristele marjoin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Menee kokeiluun. Mieleen tuli "vanhan ajan" puolukkavaahto, jossa ruiskorppujauhojen sijaan käytettiin talkkunajauhoja.
OLI TOSI MAUKAS JÄLKKÄRINÄ (toivomus reseptin alkuun voisi liittää toiminnon tulosta resepti)
Reseptin saa tulostettua kun valitsee kuvan oikeassa yläkulmassa olevasta merkkirivistöstä +-merkin kohdalta Tulosta -toiminnon. Terveisin, Kuluttajaneuvonta