Ruiskorppujauhoja voi käyttää muuhunkin kuin vuokien leivitykseen tai panerointiin. Ruiskorppujauho tehdään ruisleivästä ja se on laktoositonta.

Ruiskorppujauho tuo kivan rukiisen maun, joka sopii puolukan kanssa yhteen oikein ihanasti. Kokeile reseptiä myös mustikoilla.

Irma Tapio ja Christina Aaltio valmistivat ihanaa ruispuolukkavaahtoa I love me -messuilla lokakuussa 2013, katso video alta.

Ainekset 2:lle annosta

100
g
pehmeää maitorahkaa
1-2
rkl
sokeria
2
dl
puolukoita
1
dl
vaahtoutuvaa kermaa

Ohje

  1. Survo hieman marjoja. Sekoita rahka, sokeri, marjat ja ruiskorppujauhot.
  2. Vaahdota kerma ja lisää se joukkoon lopuksi kevyesti nostellen. Koristele marjoin.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.