Ruismarjapuuro

Ruismarjapuuro
4-6:lle
lvettä
n.½lmarjoja (esim. herukoita tai puolukoita)
n.1dlsokeria
4-5dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
¼tlsuolaa

Valmistusohje

Kiehauta vesi, marjat ja sokeri. Lisää ruisjauhot hyvin vatkaten, mausta halutessasi suolalla. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä kypsäksi n. tunnin ajan aina välillä sekoittaen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (17)

Ihanaa perinneruokaa toivoisi vaikka joskus kouluihin ja vaikka joulupuuroksi, taatusti kotimaista
Puuro ei tartu niin helposti pohjaan, jos sokerin lisää myöhemmin. Myös tumma siirappi käy hyvin.
Huippuhyvää,kylmänä ja maidolla.nam
Ihana perinneherkku. Ravitseva ja mikä parasta, puuro vain paranee lämmitettäessä. Joskus korvaan osan sokerista siirapilla...!
Tosi, tosi hyvää!
Tosi hyvä resepti. Olen tällä reseptillä tehnyt monta kertaa ja aina se vaan maistuu hyvältä.
Lapsuuden perusruuat tulevat mieleen aina silloin tällöin. Tämä ruismarjapuuro on yksi niistä. Miten hyvää, halpaa, helppoa ja terveellistä! Aikaa vain tarvitaan puuron hauduttamiseen.
Olen teheny ja hyvä on.
Suosikkipuuroni. Superruokaa; runsaasti kuitua, kun ei siivilöidä marjojen kuoriakaan pois. Vinkki induktioliettä käyttäville: haudutuslämmön pitää olla hyvin matala.
Hyvä resepti.Mikäli kovasti laiskottaa, sen voi tehdä myös uunissa. Tulee rapea kuori pintaan ja enemmän ehkä..hmm..vanhanajan makua? Tulee mummola mieleen. :)

Pages