Rapuleiville sienimuhennos

Rapuleiville sienimuhennos

Lue reseptistä lisää Arja Elinan blogikirjoituksesta.

1lkantarelleja ja/tai mustia torvisieniä
2kesäsipulia varsineen
25gvoita tai margariinia
3rklMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
3dlmaitoa, maitojuomaa tai kauramaitoa
2dljuustokermaa (esim. kolmen juuston ruokakermaa) tai kaurakermaa
1tlsuolaa
1tlmusta- tai valkopippuria myllystä
½-1tljauhettua muskottipähkinää
1dltuoretta oreganoa tai tilliä
75gparmesaanilastuja

Valmistusohje

Puhdista ja paloittele sienet ja kuutioi sipulit. Kuumenna rasva isolla pannulla tai kasarissa ja paista silputut sienet ja sipulit siinä. Ripottele joukkoon karkeat vehnäjauhot, kiehauta sekoittaen ja lisää sekaan maito ja ruokakerma. Sekoita hyvin ja anna muhennoksen kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Mausta muhennos mieleiseksi, käytä ainakin suolaa, pippuria ja tuoreita yrttejä. Lisää lopuksi parmesaanijuustoa tai laita parmesaanilastut erikseen tarjolle pöytään.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)