Raketti Spagetti katkarapupaistos

Raketti Spagetti katkarapupaistos
4-6:lle
200gMyllyn Paras Raketti Spagettia
1lvettä
2kalaliemikuutiota
200gherkkusieniviipaleita
200gpakastekatkarapuja
50gpurjosipulia renkaina
1rkltilliä (tai n. ½ dl tuoretta)
(2valkosipulinkynttä)
Kuorrutuskastike:
3rklvoita
½dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlkalalientä
dlmaitoa tai kermaa
100gjuustoraastetta (esim. emmental)
viherpippuria
sitruunapippuria
1kananmunan keltuainen
1kananmunan valkuainen

Valmistusohje

Keitä Raketti Spagettia kalaliemessä 6 min ja valuta lävikössä (älä huuhdo), kaada voideltuun uunivuokaan. Sekoita herkkusieniviipaleet ja katkaravut sekä mausteet Raketti Spagettiin. Kiehauta kastiketta varten kattilassa voissa vehnäjauho, lisää nesteet hyvin sekoittaen ja hauduta miedolla lämmöllä kastiketta n. 5 min. Ota kattila pois liedeltä. Lisää juustoraaste, mausteet ja keltuainen. Vatkaa valkuainen vaahdoksi ja sekoita se varovasti kastikkeeseen. Kaada kastike Raketti Spagetti paistoksen päälle ja kuorruta paistosta 250-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min, kunnes paistos saa kauniin värin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)