Pyöreä Vuohenjuusto-tomaattipiirakka

45 min, josta valmisteluaika 15 min
- Leivo kaunis piirakka tomaatilla ja sokeriherneenpaloilla.
- Käytä pohjaksi valmista pyöreää piirakkataikinaa, joka on leivottu kasvimargariinilla.
- Vuohenjuusto tuo makua, mutta jos et pidä siitä, voit käyttää vaikka mieleistäsi tuorejuustoa tai sinihomejuustoa.
pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm
1 | pkt | Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, suolainen (380 g) |
Täyte: | ||
150 | g | juustoraastetta |
2 | munaa | |
1 | dl | kermaviiliä |
100 | g | vuohenjuusto- tai tomaattipohjaista tuorejuustoa |
1 | tl | roseepippuria |
1 | rs | minitomaatteja tai tomaatteja viipaleina |
200 | g | vuohenjuustoa |
(100 | g | sokeriherneenpalkoja tms. vihreää) |
Valmistusohje
Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Sekoita juustoraaste, munat, kermaviili, tuorejuusto ja punapippurit ja levitä seos piirakalle.
Asettele päälle kauniisti minitomaatit ja vuohenjuusto siivuina sekä sokeriherneet.
Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 30 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.
Kommentoi reseptiä