Ainekset 4:lle annosta

3
dl
maitoa tai laktoositonta maitojuomaa
2
munaa
ripaus suolaa
3-4
dl
pakastepuolukoita
n. ½
dl
fariinisokeria tai ruokokidesokeria
2-4
keksiä murustettuna

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225-asteeseen. Voitele keraaminen matala vuoka (halkaisija 24-28 cm) tai 4 annosvuokaa. Jos käytät metallivuokaa, vuoraa se leivinpaperilla.

  2. Sekoita kauraleseet ja jauhot maidon joukkoon ja anna turvota hetken aikaa. Vatkaa sekaan munat sekä ripaus suolaa.

  3. Kaada taikina voideltuun vuokaan ja ripottele päälle vähän survotut ja sokerilla makeutetut puolukat ja niiden päälle keksinmurut.

  4. Paista 225-asteessa uunin ala- (keraaminen vuoka) tai keskiosassa 15-20 minuuttia vuoasta riippuen. Herkuttele lämpimänä!

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.