Puolukka-kaurapannari

Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

Myllyn Paras
4:lle
3dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
2munaa
½dlMyllyn Paras Kauraleseitä
n.1½dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
tai Erikoisvehnäjauhoja
ripaus suolaa
3-4dlpakastepuolukoita
n. ½dl(ruskeaa) sokeria
2-4keksiä murustettuna

Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan 225-asteeseen. Voitele keraaminen matala vuoka (halkaisija 24-28 cm) tai 4 annosvuokaa. Jos käytät metallivuokaa, vuoraa se leivinpaperilla. Sekoita kauraleseet ja jauhot maidon joukkoon ja anna turvota hetken aikaa. Vatkaa sekaan munat sekä ripaus suolaa. Kaada taikina voideltuun vuokaan ja ripottele päälle vähän survotut ja sokerilla makeutetut puolukat ja niiden päälle keksinmurut. Kypsennä 225-asteessa uunin ala- (keraaminen vuoka) tai keskiosassa 15-20 minuuttia vuoasta riippuen. Herkuttele lämpimänä!

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)