Possu Pestopasta

Possu Pestopasta

Pestopastan tekeminen on nyt helppoa, sillä pestoa on ja valmiiksi Myllyn Paras Pestopastassa. Pestomauste tuo pastaan täyteläistä peston makua ja vihreää väriä. Moderni pestopasta pennen muotoisena tuo vaihtelua arkiseen pastaruokiin ja toisaalta sillä saa helopolla loihdittua juhlavankin aterian.

4:lle
2rklöljyä
n.400gporsaanpaisti- tai fileesuikaleita
1punasipuli
4valkosipulinkynttä
4dlvettä
4dlkookosmaitoa
2-3rklvihreää pestokastiketta
n.5dlMyllyn Paras Pestopastaa
1-2paprikaa (punainen)
parmesaanijuustolastuja
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Paista possusuikaleet, viipaloitu sipuli ja murskattu valkosipuli nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää vesi, kookosmaito ja pestokastike. Kun neste kiehuu, lisää pasta ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min. Lisää suikaloitu paprika ja anna kypsyä vielä 1 min. Silppua lopuksi joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustolastuja.

VINKKI: Voit tehdä Pestopastan myös lohesta, korvaa possu lohipaloilla tai artisokan sydämillä, korvaa possu artisokilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)