Pestomauste tuo pastaan täyteläistä peston makua ja vihreää väriä.

Moderni pennen muotoinen Pestopasta tuo vaihtelua arkisiin pastaruokiin ja toisaalta sillä saa helpolla loihdittua juhlavankin aterian.

Ainekset 4:lle annosta

2
rkl
öljyä
n.400
g
porsaanpaisti- tai fileesuikaleita
1
punasipuli
4
valkosipulinkynttä
4
dl
vettä
4
dl
kookosmaitoa
2-3
rkl
vihreää pestokastiketta
1-2
paprikaa (punainen)
parmesaanijuustolastuja
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Paista possusuikaleet, viipaloitu sipuli ja murskattu valkosipuli nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää vesi, kookosmaito ja pestokastike.

  2. Kun neste kiehuu, lisää pasta ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min.

  3. Lisää suikaloitu paprika ja anna kypsyä vielä 1 min. Silppua lopuksi joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustolastuja.

VINKKI: Voit tehdä reseptin myös lohesta, korvaa tällöin possu lohipaloilla ja artisokan sydämillä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.