Porkkanaspagetti parsakaalilla ja sienillä

MP_Porkkana_paraskaalispagetti
35 min, josta valmisteluaika 5 min
4-6 annosta
Spagettiseos:
300-400gMyllyn Paras Gluteeniton Spagetti Porkkana
vettä
suolaa
1psvarsiparsakaalia (150 g)
1rkloliiviöljyä
Tarjoiluun:
200gherkkusieniä
2rklpähkinä- tai oliiviöljyä
1rklhunajaa tai vaaleaa luomusiirappia
¾dlmantelirouhetta
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje

Keitä porkkanaspagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele varsiparsakaalin varret ja kukinnot ja lisää ne spagetin joukkoon keittämisen loppuvaiheessa 2–3 minuutiksi kypsymään.

Paloittele putsatut herkkusienet. Kuumenna öljy ja hunaja tai siirappi keksilämmöllä pannussa. Lisää sienet pannuun ja paista paloihin kaunis karamellisoitunut pinta. Lisää mantelirouhe pannuun ja anna ruskistua hiukan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada valutettu porkkanaspagetti-parsakaaliseos tarjoiluvadille ja kumoa herkkusieni-manteliseos päälle.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)