Ainekset 4-6 annosta annosta

Spagettiseos:
vettä
suolaa
1
ps
varsiparsakaalia (150 g)
1
rkl
oliiviöljyä
Tarjoiluun:
200
g
herkkusieniä
2
rkl
pähkinä- tai oliiviöljyä
1
rkl
hunajaa tai vaaleaa luomusiirappia
¾
dl
mantelirouhetta
suolaa
mustapippuria

Ohje

  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele varsiparsakaalin varret ja kukinnot ja lisää ne spagetin joukkoon keittämisen loppuvaiheessa 2–3 minuutiksi kypsymään.

  2. Paloittele putsatut herkkusienet. Kuumenna öljy ja hunaja tai siirappi keskilämmöllä pannussa. Lisää sienet pannuun ja paista paloihin kaunis karamellisoitunut pinta. Lisää mantelirouhe pannuun ja anna ruskistua hiukan. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Kaada valutettu spagetti-parsakaaliseos tarjoiluvadille ja kumoa herkkusieni-manteliseos päälle.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.