Pippuripasta ja pippurihärkäkastike

Pippuripasta & pippurihärkäkastike

Keitä runsaskuituinen pippuripasta al dente, n. 7 min. Valmista erikseen pippurinen härkäkastike. Tarjoile al dente –pasta heti pippurihärkäkastikkeen kanssa Syö pasta heti, kun se on valmista. Samalla ohjeella on helppo valmistaa Pippuripastaa kanalla, vaihda myös fondi.

3-4:lle
6dlMyllyn Paras Pippuripastaa
2rklvoita + rypsiöljyä
400gnaudan tai härän sisä- tai ulkofileesuikaleita
1isosipuli
2-3valkosipulinkynttä
100gMustapekka pippurijuustoa
2rklDijon-sinappia
1rklhäränlihafondia
1herkkukurkku
2dlkermaa

Valmistusohje

Keitä pastaa kiehuvassa vedessä 7 minuuttia, se saa jäädä al dente. Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Valmista kastike. Kuumenna voi-öljyseos, paista siinä fileesuikaleet, renkaiksi leikattu sipuli ja hienonnettu valkosipuli. Lisää pippurijuusto, sinappi, fondi, suikaloitu herkkukurkku ja kerma. Anna hetken kypsyä sopivaan sakeuteen.  Tarjoa juuri keitetyn pastan ja tomaattilohkojen ja raikkaan salaatin kanssa. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)