Piparjuuri-Kapris Tähtitortut

Piparjuuri-Kapris Tähtitortut
15 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
125gpiparjuurituorejuustoa
100gisoja kapriksia
1tlmustapippuria myllystä

Valmistusohje

Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Kaaviloi sulaneita levyjä hieman pidemmiksi, noin 21 cm pituisiksi. Jaa jokainen levy kolmeksi 7 x 7 cm neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun. Laita jokaiselle tortulle reilu teelusikallinen tuorejuustoa ja yksi iso kapris, ripottele päälle mustapippuria myllystä (rouheena). Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min.

VINKKI: Vaihtelua saat lisäämällä täytteeseen juuston alle aprikoosihilloa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)