Piparjuuri-Kapris Tähtitortut

20 min, josta valmisteluaika 10 min
15 kpl
1 | pkt | Myllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g) |
tai Torttutaikinalevyjä (500 g) | ||
Täyte: | ||
125 | g | piparjuurituorejuustoa |
100 | g | isoja kapriksia |
1 | tl | mustapippuria myllystä |
Valmistusohje
-
Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia.
-
Kaaviloi sulaneita levyjä hieman pidemmiksi, noin 21 cm pituisiksi. Jaa jokainen levy kolmeksi 7 x 7 cm neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun.
-
Laita jokaiselle tortulle reilu teelusikallinen tuorejuustoa ja yksi iso kapris, ripottele päälle mustapippuria myllystä (rouheena). Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min.
VINKKI: Vaihtelua saat lisäämällä täytteeseen juuston alle aprikoosihilloa.
Kommentoi reseptiä