Piparijäädyke

Piparijäädyke
10:lle, n. 1 dl annoksia
Jäädyke:
2dlvaahtoutuvaa kermaa
400grommi-rusinarahkaa (2 tlk)
4tuoretta luumua
1-2dlpunaisia kirsikoita
2-3dlpiparimurskaa pipareista, jotka on leivottu Myllyn Paras Perinteinen Piparkakkutaikinasta
tai Laktoositon Piparitaikinasta
Koristeeksi:
10-20pikkupiparia
10kirsikkaa

Valmistusohje

Vatkaa kerma vaahdoksi erikseen ja yhdistä vaahtoon rahka,
pilkotut luumut ja kirsikat. Lisää lopuksi piparimurskaa. Jaa seos pakastimen
kestäviin annoskippoihin tai silikonimuotteihin. Jäädytä pakastimessa ainakin yön
yli.

Ota jäädykkeet vähän ennen tarjoilua pois pakastimesta, kumoa jäädykkeet tarvittaessa, jos et tarjoile kipoista (kuten kuvassa) ja koristele
pikkupiparein ja kirsikoin.

VINKKI: Voit käyttää muitakin maustettuja rahkoja, esim. sitruuna- tai vaniljarahkaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Pidin ja teen varmasti. Viime jouluna tein ja meni kuin kuumille kiville. Rahkan vaihdan vaniljan makuun, NAMNAM!:)
Aina nää paranee :)