Ainekset noin 60 kpl annosta

munaa voiteluun
unikonsiemeniä koristeeksi
Täyte:
n.200
g
katkarapu- tai sitruunatuorejuustoa
n.200
g
katkarapuja
1
rkl
sitruunamehua
1
tl
sitruunapippuria
n.100
g
ranskankermaa
n.1
dl
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan, leikkaa jokaiseen hieman kohmeiseen taikinalevyyn 2 x 4 ruudukko. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä.

  2. Paista voidellut levyt sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla 5-10 min kauniin keltaisiksi. Anna pikkuneliöiden jäähtyä ennen täyttämistä.

  3. Sekoita täytteen ainekset keskenään, mikäli katkaravut ovat vetisiä (pakaste), valuta niistä ylimääräiset nesteet pois.

  4. Täytä pikkuleivokset vähän ennen tarjoilua halkaisemalla levyruudut terävällä veitsellä keskeltä halki ja laittamalla täytettä väliin. Koristele pienillä tillinoksilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.