Pienet rapuleivokset

Pienet rapuleivokset
noin 60 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (500 g)
munaa voiteluun
unikonsiemeniä koristeeksi
Täyte:
n.200gkatkarapu- tai sitruunatuorejuustoa
n.200gkatkarapuja
1rklsitruunamehua
1tlsitruunapippuria
n.100granskankermaa
n.1dltuoretta tilliä

Valmistusohje

Ota taikinalevyt sulamaan, leikkaa jokaiseen hieman kohmeiseen taikinalevyyn 2 x 4 ruudukko. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista voidellut levyt sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla 5-10 min kauniin keltaisiksi. Anna pikkuneliöiden jäähtyä ennen täyttämistä. Sekoita täytteen ainekset keskenään, mikäli katkaravut ovat vetisiä (pakaste), valuta niistä ylimääräiset nesteet pois. Täytä pikkuleivokset vähän ennen tarjoilua halkaisemalla levyruudut terävällä veitsellä keskeltä halki ja laittamalla täytettä väliin. Koristele pienillä tillinoksilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Helppoa ja todella hyvää!!! Vieraat kehuivat myös ja annoin reseptin mukaan eli kiitos kovasti!!!