Pienehkö täytekakkupohja (6:lle)

Pienehkö täytekakkupohja (6:lle)
  • Katso alla olevalta videolta, miten munavaahto tehdään.
6:lle
3munaa
dlsokeria
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1rklperunajauhoja
1tlleivinjauhetta (vajaa 1 tl)
Leivitykseen:
margariinia tai voita
Myllyn Paras Korppujauhoja

Valmistusohje

Vatkaa sokeri ja munat kuohkeaksi, valkoiseksi vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe, perunajauho ja karkeat vehnäjauhot keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Voitele pienehkö kakkuvuoka rasvalla ja leivitä pinta korppujauhoilla. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisen uunin toiseksi alimmalla alatasolla 15-20 minuuttia riippuen vuoan laakeudesta. Kumoa kakku vähän jäähtyneenä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Mmmm... hyvää oli! Tuli 10 palaa, mut ne on pienii.. :) Kaikille riitti.
Kiitos reseptistä. Oli todella mahtaavaa. Kaikki tykkäsivät. Lisäsin reseptiin kaakaojauhetta, tuli vielä parempaa!
SELKEÄ JA HELPPO NUOREN/LAPSENKIN TOTEUTTAA. MAKU HYVÄ JA LOPPUUN ASTI OHJEISTETTU