Petrin Suklis

Petrin Suklis

Tämä resepti on kehitetty Arjan Leivontanurkan Puuropajassa helmikuussa 2015!

4-6:lle
3dlvettä
1lmaitoa
5dlMyllyn Paras Kaura+Riisi Hiutaleita
100gsuklaata rouheeta
1dlkaakaojuomajauhetta
½-1tlsuolaa
(1tlvaniljasokeria)
Koristeluun:
suklaarouhetta
saksanpähkinöitä
mansikoita

Valmistusohje

Kiehauta vesi, lisää hiutaleet, joihin olet sekoittanut kaakaojuomajauheen ja anna kiehahtaa. Lisää maito pikkuhiljaa koko ajan sekoittaen. Anna kypsyä 3-4 minuuttia, lisää rouhittua suklaata ja anna hautua 5 min. Mausta suolalla ja halutessa vaniljasokerilla.  Tarjoile kuumana tai kylmänä. Koristele annokset rouhitulla suklaalla, saksanpähkinöillä ja mansikoilla.

Resepti:
Petri Pesonen ja Arja Elina Laine

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)