• Tämä resepti on kehitetty Arjan Leivontanurkan Puuropajassa helmikuussa 2015!

Ainekset 4-6:lle annosta

3
dl
vettä
1
l
maitoa
100
g
suklaata rouheeta
1
dl
kaakaojuomajauhetta
½-1
tl
suolaa
(1
tl
vaniljasokeria)
Koristeluun:
suklaarouhetta
saksanpähkinöitä
mansikoita

Ohje

  1. Kiehauta vesi, lisää hiutaleet, joihin olet sekoittanut kaakaojuomajauheen ja anna kiehahtaa. Lisää maito pikkuhiljaa koko ajan sekoittaen. Anna kypsyä 3-4 minuuttia, lisää rouhittua suklaata ja anna hautua 5 min.

  2. Mausta suolalla ja halutessa vaniljasokerilla. Tarjoile kuumana tai kylmänä. Koristele annokset rouhitulla suklaalla, saksanpähkinöillä ja mansikoilla.

Resepti:
Petri Pesonen ja Arja Elina Laine

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.