Pestopastasalaatti

Pestopastasalaatti
15 min, josta valmisteluaika 5 min

Myllyn Parhaan Pestopastasta valmistat helposti todella herkullisen salaatin.

Vain muutaman raaka-aineen salaatti maistuu herkulliselta sellaisenaan tai salaattipöydän sekoitettuna salaattina.

Mozzarellahelmet voit halutessasi korvata myös feta- tai vuohenjuustolla.

4 annosta
1lvettä
½tlsuolaa
5dlMyllyn Paras Pestopastaa
200gmozzarellahelmiä
150gvihreää pestoa
200gvärikkäitä pikkutomaatteja
1dlvihreitä tai mustia oliiveja
½rkutuoretta basilikaa

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja mausta suolalla.

  2. Lisää pestopasta ja anna kiehua pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes pasta on lähes kypsää. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä lävikössä.

  3. Laita pasta kulhoon ja sekoita joukkoon mozzarellahelmet ja vihreä pesto. Paloittele joukkoon pikkutomaatit ja oliivit. Hienonna tuore basilika ja sekoita salaatin joukkoon. Tarjoa!

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)