Parmankinkku-ricottataskut

Parmankinkku-ricottataskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
munaa
kurpitsansiemeniä
Täyte:
250gpehmeää ricotta-juustoa
250gohuita parmankinkkuviipaleita
5viikunaa
1rkutimjamia

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Voitele taskut munalla, ripottele halutessasi pinnalle koristeeksi kurpitsansiemeniä. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä hetki (5 min) ennen täyttämistä. Lohko viikunat. Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Levitä pohjalle pehmeää ricotta-juustoa, sen päälle parmankinkkuviipaleita rullina, viikunalohkoja ja timjamia. Taita kansi takaisin päälle.

VINKKI: Voit paistaa taskuja vaikka vain kaksi kerrallaan. Täytettä tarvitaan tällöin pienempi määrä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Montako taskua pakkauksessa?
Yhdessä pakkauksessa on 10 kpl voitaikinataskuja. Terveisin, Kuluttajaneuvonta