Haettu sivustolta 16.9.2025
Parmankinkulla ja burratalla täytetty suolainen piiras valmistuu helposti ja nopeasti. Katso, mitkä herkkuainekset! Ei voi kuin tulla hyvää.
Ainekset 10 annosta
Lisäksi
150
g
tryffeli-artisokkapestoa tai muuta pestoa
n. 30
g
babypinaattia tai rucolaa
100-200
g
parmankinkkua
100
g
kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1
burrata
tuoretta basilikaa
mustapippuria myllystä
balsamicoa
Ohje
- Ota taikinalevyt sulamaan vieretysten työlaudalle noin puoleksi tunniksi.
- Laita ne leivinpaperin päälle vieretysten siten, että reunat voivat olla hieman limittäin päällekkäin. Kaulitse levyä hieman joka suuntaan. Voit myös käyttää valmista Myllyn Paras Iso Lehtitaikinaa.
- Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia (tai 25 min, jos käytät isoa lehtitaikinaa) tai kunnes pinta on kauniin värinen. Jäähdytä.
- Levitä pohjalevyn päälle tryffeli-artisokkapestoa tai muuta pestoa kauttaaltaan.
- Levitä päälle babypinaatti tai rucola.
- Käännä kinkkuviipaleet ruusukkeiksi.
- Laita päälle kirsikka- tai miniluumutomaatteja kokonaisina tai puolikkaina.
- Revi päälle burrata, koristele tuoreella basilikalla ja rouhi päälle hieman mustapippuria myllystä.
- Valuta päälle vielä hieman balsamicoa ja tarjoile.
Resepti:
Hellapoliisi
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua