Parmankinkulla ja burratalla täytetty suolainen piiras valmistuu helposti ja nopeasti. Katso, mitkä herkkuainekset! Ei voi kuin tulla hyvää.

Ainekset 10 annosta

Lisäksi
150
g
tryffeli-artisokkapestoa tai muuta pestoa
n. 30
g
babypinaattia tai rucolaa
100-200
g
parmankinkkua
100
g
kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1
burrata
tuoretta basilikaa
mustapippuria myllystä
balsamicoa

Ohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan vieretysten työlaudalle noin puoleksi tunniksi.
  2. Laita ne leivinpaperin päälle vieretysten siten, että reunat voivat olla hieman limittäin päällekkäin. Kaulitse levyä hieman joka suuntaan. Voit myös käyttää valmista Myllyn Paras Iso Lehtitaikinaa.
  3. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia (tai 25 min, jos käytät isoa lehtitaikinaa) tai kunnes pinta on kauniin värinen. Jäähdytä.
  4. Levitä pohjalevyn päälle tryffeli-artisokkapestoa tai muuta pestoa kauttaaltaan.
  5. Levitä päälle babypinaatti tai rucola.
  6. Käännä kinkkuviipaleet ruusukkeiksi.
  7. Laita päälle kirsikka- tai miniluumutomaatteja kokonaisina tai puolikkaina.
  8. Revi päälle burrata, koristele tuoreella basilikalla ja rouhi päälle hieman mustapippuria myllystä.
  9. Valuta päälle vielä hieman balsamicoa ja tarjoile.
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.