Tekisikö pizzaa vai valmistaisiko piirakan? Valmista pizzapiirakka! Voit täyttää sen omilla lempimausteillasi ja paistaa uunipellillä leivinpaperin päällä. Kätevää. Kokeile! Myllyn Paras piirakkataikinat löydät kauppojen pakastealtaista.

Ainekset noin 6 annosta

1-2
rkl
punaista pestoa
75-100
g
mozzarellaraastetta
1
pkt
ilmakuivattua kinkkua
6-7
kirsikka- tai miniluumutomaattia
1
pallo mozzarellajuustoa
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa

Ohje

 

  1. Ota suolaiseen leivontaan tarkoitettu piirakkataikina sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Laita taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille sulamaan.
  2. Levitä piirakkapohjan päälle punaista pestoa ja ripottele päälle mozzarellaraastetta. Voit halutessasi laittaa juustoraasteen myös vasta paiston loppuvaiheessa.
  3. Paista 200 asteessa noin 15-20 minuuttia tai kunnes pohja tuntuu kypsältä.
  4. Laita ilmakuivatusta kinkusta ruusukkeita, lisää puolitettuja kirsikka- tai miniluumutomaatteja ja revittyä mozzarellajuustoa.
  5. Rouhi päälle hieman mustapippuria myllystä ja koristele tuoreella basilikalla.
  6. Tarjoa!

 

 

 

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.