Pannukakku ja mehukiisseli

Myllyn Paras
uunipellillinen
Pannukakku:
8dlkermamaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
4dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
4munaa
1tlsuolaa
Mehukiisseli:
2-3dlvahvaa mehua
7-8dlvettä
n.1dlsokeria
1dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
2dlvettä

Valmistusohje

Valmista pannukakku. Sekoita kaikki ainekset ja anna turvota vähintään ½ tuntia.
Kaada pannukakkutaikina voidellulle leivinpaperille reunalliselle uunipellille.
Paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia kypsäksi. Tarjoile kiisselin tai
puolukkasurvoksen kanssa.

Valmista kiisseli seuraavasti. Kiehauta mehu, vesi ja sokeri kattilassa. Sekoita tattarijauhot kylmään
veteen hyvin ja lisää tämä suurus vispaten kiehuvaan mehuun. Anna kiehua
hiljalleen n. 3 min. Maukas kiisseli on valmista nautittavaksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

TOSI HYVÄÄ!!!
Tattariletut tuovat ansaittua vaihtelua perinteisiin jälkiruokiin.