Appelsiinivohvelit

Appelsiinivohvelit
noin 20 kpl
3kananmunaa
4dlappelsiinituoremehua
1dlkivennäisvettä
3dlMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
1dlMyllyn Paras Ohrajauhoja
1tlleivinjauhetta
½tlsuolaa
1tlvaniljasokeria
2rklsokeria
50-100gpullomargariinia, voisulaa tai kermaa

Valmistusohje

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää mehu ja kivennäisvesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos hyvin sekoittaen liemeen. Lisää rasva tai kerma.

Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia.

Paista taikina vohvelipannulla. Tarjoile kuumina mansikoiden tai mansikkahillon ja vaahdotetun vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kera.

VINKKI: Helpolla pääset, kun teet vohvelit valmiista Myllyn Paras Lettu- ja Vohvelijauhosta (vähälaktoosinen) appelsiinituoremehuun. Voit tehdä vohvelit myös ilman lisärasvaa käyttämällä rasvan tilalla 1 dl mehua tai kevyt kookosmaitoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

appelsiinivohvelit ovat herkullisia ja helppo tekoisia
Tosi hyviä tuli ja lapset tykkäsivät - Eve.