Appelsiinivohvelit

55 min, josta valmisteluaika 25 min
noin 20 kpl
3 | kananmunaa | |
4 | dl | appelsiinituoremehua |
1 | dl | kivennäisvettä |
3 | dl | Myllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja |
1 | dl | Myllyn Paras Ohrajauhoja |
1 | tl | leivinjauhetta |
½ | tl | suolaa |
1 | tl | vaniljasokeria |
2 | rkl | sokeria |
50-100 | g | pullomargariinia, voisulaa tai kermaa |
Valmistusohje
-
Vatkaa munien rakenne rikki, lisää mehu ja kivennäisvesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos hyvin sekoittaen liemeen. Lisää rasva tai kerma. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia.
-
Paista taikina vohvelipannulla. Tarjoile kuumina mansikoiden tai mansikkahillon ja vaahdotetun vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kera.
VINKKI: Helpolla pääset, kun teet vohvelit valmiista Myllyn Paras Lettu- ja Vohvelijauhosta (vähälaktoosinen) appelsiinituoremehuun. Voit tehdä vohvelit myös ilman lisärasvaa käyttämällä rasvan tilalla 1 dl mehua tai kevyt kookosmaitoa.
Kommentoi reseptiä