Paistetut Broilerin Rintafileet

Myllyn Paras
4:lle
4broilerinrintafileetä
2tlpullomargariinia
suolaa, mustapippuria
vähän timjamia
Villiriisi-viikunapilahvi:
3dlMyllyn Paras Villiriisiseosta
vettä+kanaliemikuutio
2rklrypsiöljyä tai pullomargariinia
2sipulia
1-2varsisellerin vartta
6kuivattua pehmeää viikunaa
50gParman- tai palvikinkkua ohuina viipaleina
½tlkuivattua timjamia
mustapippuria myllystä
¼tlpaprikajauhetta
vähän suolaa
(tilkka kanalientä)

Valmistusohje

Keitä villiriisiseos pakkauksen ohjeen mukaan käyttäen nesteenä kanalientä. Hienonna ja suikaloi sipulit, viipaloi sellerinvarret ohuiksi ja leikkaa viikunat suikaleiksi tai kuutioiksi. Suikaloi kinkku. Paista broilerin rintapalat uunissa 225-asteessa n. 20 min tai pannulla keskilämmöllä n. 15 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla, kun tihkuva neste on kirkasta, broileri on kypsä. Mausta suolalla, mustapippurilla ja timjamilla. Kuullota sipulit ja sellerinvarret rasvassa pehmeiksi isolla pannulla. Lisää kinkku- ja viikunasuikaleet, kypsä riisi ja mausteet. Sekoita hyvin. Jos pilahvi tuntuu kuivalta, lisää joukkoon vähän kanalientä. Anna hautua hyvin miedolla lämmöllä hetken aikaa. Tarkista maku.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)