Tomaatilla maustetut broilerinfileet

Myllyn Paras
4:lle
4kplbroilerin rintafileitä
100gjoko kovaa tai pehmeää vuohenjuustoa
tuoreita timjamin oksia
½kgkypsiä tomaatteja
tilkka rypsi- tai oliiviöljyä
n.1dlvalkoviiniä
mustapippuria
ripaus suolaa
3dlMyllyn Paras Villiriisiseosta
vihreää salaattia

Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan 180-200-asteeseen. Leikkaa juusto neljäksi viipaleeksi. Viillä terävällä veitsellä broilerin rintafileisiin taskut. Työnnä juustoviipale ja timjamin oksa kuhunkin taskuun. Nosta rintafileet öljyllä sipaistuun uunivuokaan. Lohko tomaatit tai käytä puolitettuja kirsikka- tai muita pieniä tomaatteja (ovat maukkaampia) ja levitä ne broilerifileiden ympärille. Mausta suolaripauksella ja mustapippurilla sekä timjamin oksilla. Pirskota päälle vähän öljyä ja valkoviini. Sen asemesta voit käyttää sitruunamehulla maustettua kanalientä (fondista tai kuutiosta) tai vettä. Kypsennä uunin keskiosassa 25-35 minuuttia. Tarkista broilerin kypsyys tikulla. Kun reiästä tihkuva neste on kirkasta, liha on kypsää. Tarjoa lisäkkeeksi perunoita tai Villiriisiseosta ja vihreää salaattia.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

hyvä