Ainekset 4:lle annosta

4
kpl
broilerin rintafileitä
100
g
vuohenjuustoa (joko kovaa tai pehmeää)
tuoreita timjamin oksia
½
kg
kypsiä tomaatteja
tilkka rypsi- tai oliiviöljyä
n.1
dl
valkoviiniä
mustapippuria
ripaus suolaa
vihreää salaattia

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 180-200-asteeseen. Leikkaa juusto neljäksi viipaleeksi. Viillä terävällä veitsellä broilerin rintafileisiin taskut. Työnnä juustoviipale ja timjamin oksa kuhunkin taskuun. Nosta rintafileet öljyllä sipaistuun uunivuokaan.

  2. Lohko tomaatit tai käytä puolitettuja kirsikka- tai muita pieniä tomaatteja (ovat maukkaampia) ja levitä ne broilerifileiden ympärille. Mausta suolaripauksella ja mustapippurilla sekä timjamin oksilla. Pirskota päälle vähän öljyä ja valkoviini. Sen asemesta voit käyttää sitruunamehulla maustettua kanalientä (fondista tai kuutiosta) tai vettä.

  3. Kypsennä uunin keskiosassa 25-35 minuuttia. Tarkista broilerin kypsyys tikulla. Kun reiästä tihkuva neste on kirkasta, liha on kypsää. Tarjoa lisäkkeeksi perunoita tai Villiriisiseosta ja vihreää salaattia.

Resepti:
Kati Nappa

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

5 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.