Ainekset 2-3:lle annosta

3
broilerin koipireisipalaa
tilkka öljyä
suolaa, pippuria
1
ps
sekavihanneksia (herne-maissi-paprika/porkkana)
3
dl
kiehuvaa kanalientä (kuutiosta tai fondista)
n.1
dl
ruokakermaa

Ohje

  1. Poista koivista nahka ja rasvat ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista nopeasti pannulla sen verran että pinta saa vähän väriä. Öljyä uunivuoka ja kaada pohjalle 1½ dl riisiä. Levitä niiden päälle pakastevihannekset ja nosta broilerinkoivet päälle.

  2. Kaada joukkoon kiehuvan kuuma kanaliemi ja nosta ritilän päälle uunin keskiosaan 180-200-asteen lämpöön. Kypsennä 20-30 minuuttia ja lisää 1 dl ruokakermaa ja jatka kypsentämistä vielä n. 15 minuuttia. Tarjoa lisäksi salaattia.

Resepti:
Lauri Karhuvaara / Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.