Broilerinkoivet Karhuvaaran tapaan riisipedillä

Myllyn Paras
2-3:lle
3koipireisipalaa
tilkka öljyä
suolaa, pippuria
dlMyllyn Paras Pitkäriisiä
1pssekavihanneksia (herne-maissi-paprika/porkkana)
3dlkiehuvaa kanalientä (kuutiosta tai fondista)
n.1dlruokakermaa

Valmistusohje

Poista koivista nahka ja rasvat ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista nopeasti pannulla sen verran että pinta saa vähän väriä. Öljyä uunivuoka ja kaada pohjalle 1½ dl riisiä. Levitä niiden päälle pakastevihannekset ja nosta broilerinkoivet päälle.

Kaada joukkoon kiehuvan kuuma kanaliemi ja nosta ritilän päälle uunin keskiosaan 180-200-asteen lämpöön. Kypsennä 20-30 minuuttia ja lisää 1 dl ruokakermaa ja jatka kypsentämistä vielä n. 15 minuuttia. Tarjoa lisäksi salaattia.

Resepti:
Lauri Karhuvaara / Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Kanaliemi ja sekavihannekset toivat ruokaan lisää makua. Hyvältä maistui!
Tosi hyvä ja helppo toteuttaa