Ainekset 3-4:lle annosta

3-4
marinoimatonta broilerin rintaleikettä
Provencen yrttisekoitusta
suolaa
viherpippuria rouhittuna
2
dl
rikottuja ohrasuurimoita (esikypsytettyjä) tai riisiä
400
g
kuorittuja tomaatteja tomaattiliemessä
250
ml
paseerattua tomaattia
2-4
dl
vettä
5-6
valkosipulinkynttä murskattuna
n.100
g
vuohenjuustoa nokareina

Ohje

  1. Paista broilerinrintoihin väri pannulla. Mausta yrteillä ja suolalla, halutessasi myös pippurilla. Lado rintaleikkeet voideltuun uunivuokaan, jossa pohjalla on rikottuja ohrasuurimoita / riisiä, ja lisää kuoritut tomaatit sekä paseerattu tomaatti.
  2. Lisää 2-4 dl vettä, jotta ruoka ei kuivu kypsennyksen aikana. Levitä vuohenjuustonokareet ja valkosipulimurska fileille ja niiden väliin. Mausta fileet makusi mukaan.
  3. Kypsennä 175 -asteisessa uunissa alatasolla n. 50-60 minuuttia kananrintojen koosta riippuen. Tarkista välillä, ettei ruoka pääse kuivumaan kypsennyksen aikana.
Resepti:
Sanna Koski, Tampere, Kotikokki-kilpailu / Ruokareseptit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.