Tomaattinen Vuohenjuustobroileri

1 t 10 min, josta valmisteluaika 15 min
3-4:lle
3-4 | marinoimatonta broilerin rintaleikettä | |
400 | g | kuorittuja tomaatteja tomaattiliemessä |
250 | ml | paseerattua tomaattia |
5-6 | valkosipulinkynttä murskattuna | |
n.100 | g | vuohenjuustoa nokareina |
suolaa | ||
Provencen yrttisekoitusta | ||
viherpippuria rouhittuna | ||
Myllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita | ||
tai Pitkäriisiä |
Valmistusohje
Paista broilerinrintoihin väri pannulla. Mausta yrteillä ja suolalla, halutessasi myös pippurilla. Lado rintaleikkeet voideltuun uunivuokaan, jossa pohjalla on rikottuja ohrasuurimoita / riisiä, ja lisää kuoritut tomaatit sekä paseerattu tomaatti.
Lisää 2-4 dl vettä, jotta ruoka ei kuivu kypsennyksen aikana. Levitä vuohenjuustonokareet ja valkosipulimurska fileille ja niiden väliin. Mausta fileet makusi mukaan.
Kypsennä 175 -asteisessa uunissa alatasolla n. 50-60 minuuttia kananrintojen koosta riippuen. Tarkista välillä, ettei ruoka pääse kuivumaan kypsennyksen aikana.
Kommentoi reseptiä