Paistettua kalaa kurkku-curryriisin kera

Myllyn Paras
4:lle
600gsiikaa, kirjolohta tai muuta kalaa nahattomana fileenä
suolaa
pippuria
Paistamiseen:
Oivariinia tai juoksevaa margariinia
Lisäkeriisi:
8dlvettä
3dlMyllyn Paras Basmati Riisiä
tai Villiriisiseosta
½tlsuolaa
½kurkku
1tlktuorejuustoa (200 g)
currya

Valmistusohje

Paista fileet vasta juuri ennen ruokailua, koska kala kypsyy nopeasti. Valmista ensin riisi. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta kurkku riisin kiehuessa. Kun riisi on kypsä, lisää heti joukkoon raastettu kurkku, tuorejuusto ja curry. Sekoita ja anna kuumentua. Kurkku saa jäädä rapeaksi.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)