Paistettua kalaa ja vihannesriisiä

Myllyn Paras
4:lle
600gkalafileitä tai paloja esim. ahventa, haukea, kirjolohta, lohta jne.
pullomargariinia tai Oivariinia paistamiseen
suolaa
pippuria
tilliä
Nopea vihannesriisi:
8dlvettä
3dlMyllyn Paras Basmati Riisiä
tai Jasmiini Riisiä
½tlsuolaa
1-2silputtua sipulia
1kuutioitu porkkana
1kuutioitu punainen paprika
vähän parsakaalin nuppuja
1rklrypsiöljyä
½prktuorejuustoa tai vastaavaa (100 g)

Valmistusohje

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta suolalla. Lisää riisi, silputtu sipuli ja pieneksi kuutioitu porkkana ja keitä 5-8 minuuttia. Lisää kuutioitu paprika ja parsakaali pieninä nuppuina. Jatka kypsentämistä vielä 5-7 minuuttia. Lisää tarvittaessa vähän vettä. Mausta lopuksi öljyllä, mustapippurilla ja maun mukaan suolaripauksella. Voit lisätä joukkoon halutessasi myös maustettua tai maustamatonta tuorejuustoa kypsymisen loppuvaiheessa. Tarjoa vihannesriisi kalan kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)