Pestokalaa uunissa

Myllyn Paras
4:lle
400-600gkuha- tai pakastekalafileitä
½tlsuolaa
vähän valko- tai mustapippuria
6rklvihreää tai punaista pestokastiketta
½-1dlhapankorpun muruja
n.1dlkalalientä, vettä tai kuivaa valkoviiniä
Lisäksi:
Myllyn Paras Villiriisiseosta TAI
perunoita

Valmistusohje

Voitele sopivan kokoinen uunivuoka rypsiöljyllä tai pullomargariinilla tai vastaavalla. Murusta pari hapankorppua karkeaksi morttelissa tai kaulimella muovipussissa. Mausta kalafileet (anna pakastekalan sulaa jääkaapissa yön yli) suolalla ja pippurilla ja nosta ne vuokaan. Nosta fileiden päälle noin 6 rkl pestokastiketta ja levitä se kalojen pinnalle. Kaada vuokaan vähän kalalientä tai valkoviiniä ja ripottele hapankorppumurut pestokastikkeen päälle. Kypsennä 180-asteessa 20-30 minuuttia. Tarjoa lisäkkeeksi esim. keitettyjä perunoita tai Myllyn Paras Villiriisisekoitusta ja höyrytettyjä porkkanasuikaleita.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)