Ainekset 15 - 20 kpl annosta

Täyte:
100
g
ranskankermaa
150
g
pähkinä- tai mantelirouhetta
200
g
paistonkestävää appelsiinimarmeladia
2
tl
vaniljasokeria
Pinnalle:
munaa, raesokeria ja väriraesokeria

Ohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Jaa taikinalevyt kahtia neliöiksi ja annostele kunkin neliön keskelle n. 1 rkl täytettä. Nosta neliön kulmat ylös suppuun keskelle kostutetuin sormin, nipistä mahdollisimman hyvin yhteen.

  2. Voitele munalla, ripota pinnalle (väri)raesokeria ja paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–25 min kauniin ruskeiksi.

VINKKI: Saat vaihtelua käyttämällä täytteeseen lisäksi homejuustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.