Hedelmäinen herkkukääretorttu

Hedelmäinen herkkukääretorttu
20 min, josta valmisteluaika 15 min

Kääretortusta valmistat helposti kakun, leivoksia tai vaikka jäätelökakun. Vain mielikuvitus on rajana. Kääretorttu valmistuu nopeasti ja se on myös mainio juhlien varatarjottava. Tämä kääretorttu sopii pääsiäispöytään tai kevään juhlahetkiin. Koristele ja täytä kääretorttu omien mieltymysten mukaan.

noin 15 annosta
Pohja:
4kananmunaa
dlsokeria
dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
1tlleivinjauhetta
Täyte:
350gkiwi-hedelmähilloa tai muuta hedelmähilloa
2banaania
200gvaniljatuorejuustoa
1tlvaniljasokeria
Pinnalle:
2dlkuohukermaa
2rklsokeria
1tlvaniljasokeria
keltaista elintarvikeväriä
vihreää elintarvikeväriä
pieniä vaahtokarkkeja
muutama marenki
sitruunamelissaa

Valmistusohje

 

  1. Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele varoen joukkoon.

  2. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.

  3. Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.

  4. Kumoa torttulevy leivinpaperille ja anna jäähtyä hetki. Levitä pinnalle hillo.

  5. Soseuta banaanit ja sekoita tuorejuuston ja vaniljasokerin kanssa keskenään. Levitä seos hillon päälle.

  6. Kääri torttu rullalle ja siirrä tarjoiluvadille. Vaahdota kuohukerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.

  7. Jaa kerma kahteen osaan ja värjää toinen vihreällä ja toinen keltaisella värillä. Levitä kermat tortun pinnalle haluamallasi tavalla.

  8. Koristele pienillä vaahtokarkeilla, murennetulla marengilla ja sitruunamelissalla.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)