Syksyn kotimaisista omenoista voi valmistaa monenlaista herkkua. Kuohkeaksi vaahdotettu vispipuuro on parhaimmillaan kylmänä. Tarvitset puuron valmistukseen vain muutaman raaka-aineen. Kokeile ja ihastu!

Ainekset 4-6 annosta

5
keskikokoista omenaa
1
l
vettä
dl
sokeria
1
tl
kanelia
1
tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Kuori omenat ja poista siemenet.
  2. Paloittele omenat ja laita kattilaan.
  3. Lisää vesi, sokeri ja kaneli.
  4. Anna kiehua hiljalleen kunnes omenat pehmenevät.
  5. Lisää sitten mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
  6. Anna kiehua hiljalleen vielä noin viisi minuuttia välillä sekoittaen.
  7. Vatkaa kuohkeaksi ja tarjoa mielellään jääkaappikylmänä sellaisenaan tai maidon kanssa.
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.