Omena-luumutäytteiset jälkiruoka-cannellonit

Omena-luumutäytteiset jälkiruoka-cannellonit
noin 4-6:lle
1pktMyllyn Paras Cannelloneja
Täyte:
2rklvoita
2isoa tai 4 pientä hapahkoa omenaa
4tuoretta luumua
1dl(keltaisia) rusinoita
2-3rklrommia tai calvadosta
200gtuorejuustoa (vanilja)
dlMyllyn Paras Kauraleseitä
1-2tlkanelia
½tlkardemummaa tai inkivääriä
½-1dl(tummaa) sokeria
Päälle:
1dlkinuskikastiketta (Valio)
3dlvanhanajan vaniljakastiketta
1-2dlmaitoa
Tarjoiluun:
vaniljakastiketta

Valmistusohje

Laita rusinat imeytymään rommiin tms. Kuutioi omenat
ja luumut pieniksi kuutioiksi, paista ne voissa pannulla n. 3-5 min, ota pois
liedeltä. Sekoita joukkoon tuorejuusto, rusinat liemineen ja leseet sekä
maustavat aineet. Maista hyvä mieleinen maku.

Laita täytettä putkien sisään työntäen veitsen
kärjellä tai pikkulusikalla. Täytä kaikki putket täyteen ja lado ne laakealle, voidellulle
n. 15 x 20 cm uunivuoalle kahdeksi kerrokseksi sitä mukaa, kun täytät ne.

Kaada putkien päälle kinuskikastike ja vaniljakastike
sekä maitoa niin, että putket ovat nesteen peitossa. Paista 225-asteisen uunin
alatasolla 20-30 min, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin keltaista.

VINKKI: Vaihtelua saa käyttämällä omenan tilalla
karpaloita, niitä ei tarvitse paistaa pannulla vaan ne lisätään lopuksi
täyteseokseen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)