Oliivi-sardelli-pastasalaatti

Oliivi-sardelli-pastasalaatti
20 min, josta valmisteluaika 10 min

Erinomaisen toimiva muhkean makuinen kylmä salaatti buffapöytään. Pastoista juuri fusilli on muodoltaan kiitollisin keräämään kastikkeiden makuja pinnoilleen.

4 annosta
400gMyllyn Paras Kierrepastaa
20vihreää paksua oliivia
3rklkapriksia
Kastikkeeseen:
2dloliiviöljyä
10sardellifileetä
1sitruunan kuori raastettuna
2rklsitruunamehua
kourallinen basilikanlehtiä
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Viipaloi oliivit ja murskaa kaprikset.

  2. Laita kaikki kastikeainekset sauvasekoittimen mentävään kulhoon ja surauta sileäksi.

  3. Yhdistä pasta ja kastike tarjoiluastiassa. Sirottele päälle oliivit ja kaprikset. Tarjoa kylmänä tai huoneenlämpöisenä.

Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)