Nokkos-pekonipannukakku

Myllyn Paras
4:lle
1-2lnokkosenlehtiä ja nuoria versoja tai 300 g tuoretta pinaattia
1pktpekonia
6dlmaitoa
2½-3dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
3-4munaa
½tlsuolaa
vähän muskottipähkinää
mustapippuria
dljuustoraastetta

Valmistusohje

Kerää nokkoset puhtaalta paikalta. Huuhdo ne tai tuore
pinaatti ja kiehauta, jäähdytä ja painele kuiviksi. Leikkaa muutamaan osaan.
Voit käyttää myös pakastepinaattia (1-2 pss).

Vatkaa jauhot maidon joukkoon ja anna turvota 15-30
minuuttia.

Leikkaa pekoni suikaleiksi ja paista sitä hetken aikaa
pannulla tai mikrossa talouspaperien välissä.

Vatkaa munat taikinaan. Sekoita joukkoon nokkoset ja
pekonisuikaleet sekä mausteet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun ja ripottele
juustoraaste pinnalle. Kypsennä 225-asteessa 20-30 minuuttia.

Tarjoa lämpimänä esim. tomaattisalaatin kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)