Ninna Mäkisen Viipaleleivät

Viipaleleivät
25 min, josta valmisteluaika 15 min
200gvoita
200g(2¼ dl) sokeria
1munankeltuainen
2rklsiirappia
3tlvanilliinisokeria
5dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2tlsoodaa

Valmistusohje

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää keltuainen (joskus laitan kaksikin jos ovat kovin pieniä), siirappi ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Muovaa taikina 2cm:n paksuisiksi tangoiksi pellille leivinpaperin päälle.

Paista 200 asteessa uunissa kauniin ruskeaksi ja leikkaa heti vinoneliöiksi, anna jäähtyä.

Resepti:
Ninna Mäkinen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Hei! Onnistuuko jos tekee glut.jauhoista?
Kyllä onnistuu. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Olisiko antaa mitään paistoaikaa, että vähän tietäisi kauanko pitää uunissa? :) Kun tuo kauniin ruskea on aika ympäripyöreä..
Paistoajat ovat hyvin uunikohtaisia. Yleisesti pikkuleipien paistoajat ovat noin 10 minuuttia riippuen uunista. Terv. Kuluttajaneuvonta
Helppo ja nopea leipoa. Kaiken lisäksi tosi hyviä.