Viipaleleivät on helppo valmistaa yksinkertaisista raaka-aineista. Nam, miten ihania - kokeile reseptiä ja ihastu! 

Ainekset annosta

200
g
voita
200
g
(2¼ dl) sokeria
1
munankeltuainen
2
rkl
siirappia
3
tl
vanilliinisokeria
2
tl
soodaa

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää keltuainen (joskus laitan kaksikin jos ovat kovin pieniä), siirappi ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

  2. Muovaa taikina 2cm:n paksuisiksi tangoiksi pellille leivinpaperin päälle.

  3. Paista 200 asteessa uunissa kauniin ruskeaksi ja leikkaa heti vinoneliöiksi, anna jäähtyä.

Resepti:
Ninna Mäkinen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.