Naposteluherkut glögin seuraksi

Myllyn Paras
40-50 kpl
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
tai Lehtitaikinaa (500 g)
Täyte 1:
palvikinkkua
sinappia
persilja- ja sipulisilppua
Täyte 2:
kevytsinihomejuustoa
pähkinärouhetta
Täyte 3:
feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa murustettuna
rosepippuria
hienonnettua persiljaa ja/tai silputtuja oliiveja
Täyte 4:
savukalaa tai kylmäsavulohta
tilli- tai ruohosipulisilppua

Valmistusohje

Kauli taikinalevyt noin 10 x 20-30 cm:n kokoisiksi
levyiksi. Ripottele ja levitä päälle valitsemiasi täytevaihtoehtoja. Kierrä levy
tiukalle rullalle pitkästä reunasta. Leikkaa rullasta 1-3 cm:n viipaleita ja
nosta pellille leivinpaperin päälle pystyyn tai kyljelleen kiekoiksi. Kolmen cm
pystyviipaleet voit painaa keskeltä korvapuustin tapaan.

Voitele leivonnaiset munalla ja ripottele pinnalle
rosèpippureita, yrttejä, unikon- tai kurpitsansiemeniä. Paista uunin keskiosassa
225-asteessa 10-14 minuuttia koosta riippuen kauniin värisiksi ja rapeiksi.

Naposteluherkut maistuvat parhailta lämpiminä (lämmitä
tarvittaessa uunissa, mikrossa leivonnaisista tulee pehmeitä).

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)