Mustikka Tuorepuuro

Mustikka Tuorepuuro
  • Tee tuorepuuro sekoittamalla tuoreita marjoja, hiutaleita ja leseitä sekä piimää keskenään.
  • Käytä niitä marjoja, joita on parhaiten saatavilla.
  • Piimän tilalla voi käyttää maustamatonta jogurttia, soijajogurttia tai mantelijuomaa.
1:lle
2dl(laktoositonta) piimää
2rklMyllyn Paras Kaurahiutaleita
2rklMyllyn Paras Ruishiutaleita
1rklMyllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan leseseosta
2rklauringonkukan- tai kurpitsansiemeniä
Lisäksi:
mustikoita
sokeria

Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet keskenään illalla ja nosta jääkaappiin turpoamaan. Jos tuorepuuro on aamulla liian paksua, lisää joukkoon vähän maitoa tai piimää.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)