Mustikka Tuorepuuro

Mustikka Tuorepuuro

Tee tuorepuuro sekoittamalla tuoreita marjoja, hiutaleita ja leseitä sekä piimää keskenään. Käytä niitä marjoja, joita on parhaiten saatavilla. Piimän tilalla voi käyttää maustamatonta jogurttia, soijajogurttia tai mantelijuomaa.

1:lle
2dl(laktoositonta) piimää
2rklMyllyn Paras Kaurahiutaleita
2rklMyllyn Paras Ruishiutaleita
1rklMyllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan leseseosta
2rklauringonkukan- tai kurpitsansiemeniä
Lisäksi:
mustikoita
sokeria

Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet keskenään illalla ja nosta jääkaappiin turpoamaan. Jos tuorepuuro on aamulla liian paksua, lisää joukkoon vähän maitoa tai piimää.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)