Vadelma-tuorepuuro

Vekkuli Vadelma Tuorepuuro
1 t 10 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Tuorepuuro on hyvää vaihtelua vatsalle. 
  • Käytä tuorepuuroon mieluiten pikahiutaleita, esim. neljää viljaa tai kauraa. 
  • Kätevää esim. olosuhteissa, jossa ei voi kuumentaa/keittää puuroa. 
  • Varsinkin kesällä tuoreista marjoista tehty tuorepuuro on parhaimmillaan.
1:lle
2dlMyllyn Paras Neljän Viljan Pikahiutaleita
1dlvettä
1dlvadelma- tai sekamehua
1-2rklsokeria
2dlvadelmia

Valmistusohje

  1. Sekoita aineet keskenään ilman vadelmia ja anna turvota, mieluiten tunti, mutta yhtä hyvin vaikkapa yön yli.

  2. Lisää ennen syömistä vadelmat.

  3. Nauti sellaisenaan tai maidon kera.

VINKKI: Kokeile myös muilla marjoilla. Marjojen happamuus vaikuttaa käytettävän sokerin määrään.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)