Vekkuli Vadelma Tuorepuuro

Vekkuli Vadelma Tuorepuuro
  • Tuorepuuro on hyvää vaihtelua vatsalle. 
  • Käytä tuorepuuroon mieluiten pikahiutaleita, esim. neljää viljaa tai kauraa. 
  • Kätevää esim. olosuhteissa, jossa ei voi kuumentaa/keittää puuroa. 
  • Varsinkin kesällä tuoreista marjoista tehty tuorepuuro on parhaimmillaan.
1:lle
2dlMyllyn Paras Vekkuli Neljän Viljan Pikahiutaleita
1dlvettä
1dlvadelma- tai sekamehua
1-2rklsokeria
2dlvadelmia

Valmistusohje

Sekoita aineet keskenään ilman vadelmia ja anna turvota, mieluiten tunti, mutta yhtä hyvin vaikkapa yön yli.

Lisää ennen syömistä vadelmat. Nauti sellaisenaan tai maidon kera.

VINKKI: Kokeile myös muilla marjoilla. Marjojen happamuus vaikuttaa käytettävän sokerin määrään.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)