Tattarituorepuuro

Tattarituorepuuro

Tattarituorepuuro on vaihtelua mysleille ja perinteisille puuroille. Tuorepuuron kannattaa antaa turvota vähintään aamutoimien ajan tai yön yli, jolloin hiutaleet pehmenevät nesteessä enemmän puuromaiseksi.

1:lle
1dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
1dlvettä
½dlomenasosetta tai marjasurvosta
1dlmustikoita tai vadelmia
1rklfariinisokeria tai tummaa sokeria

Valmistusohje

Sekoita tattarihiutaleet kylmään nesteeseen lautaselle. Lisää omenasose tai marjasurvos ja marjat. Mausta halutessasi sokerilla. Nauti sellaisenaan tai maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)